Nieuws - Twinset-Fashion

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Lieve klanten & volgers,
 
 
De rollercoaster gaat door, elke dag ander nieuws en nieuwe maatregelen. Twinset Fashion blijft ook aankomende week (vooralsnog) open. Naast de optimale, extra hygiëne en voldoende afstand nog enkele extra maatregelen. Het is bij ons natuurlijk altijd gezellig, altijd tijd voor een praatje en er is voor iedereen vaak wel een kopje koffie of thee. Dit kan natuurlijk ook nu nog maar we moeten er met elkaar op letten dat er niet meer dan 3 of 4 mensen tegelijkertijd in de winkel aanwezig zijn. Dan alleen kunnen we de onderlinge 1,5 meter (die nodig is) zeker garanderen.

Kom je wel binnen en er zijn op dat moment meerdere mensen overleg dan even met mij of kom op een ander tijdstip terug. Mocht je de deur niet uit willen of kunnen of heb je andere vragen bel dan gerust 0595-552794 (gedurende openingstijden), zodat we samen iets kunnen regelen. Ik zal ook deze week weer nieuwe foto's van de nieuwe items op mijn website en facebook zetten. Opsturen kan altijd (zonder verzendkosten) Of wil je liever 1 op 1 shoppen, dit kan ook. Bel gerust en dan maken we een afspraak.

Gezondheid gaat voor alles, denk om jezelf, om elkaar en om anderen !!!
 
Liefs Renate
Even een kijkje binnen bij Twinset Fashion.
Samen met mijn lieve vriendin de winkel een mooie voorjaarslook gegeven.


26 maart 2020

Vandaag het kledingmerk Just Believe. Heel toepasselijk: "Just Believe dat het allemaal weer goed komt"
Een leuk sieraad of een leuke fleurige sjaal? Iemand binnenkort jarig, iemand verrassen of iemand heeft het volgens jou nu extra verdient? Opsturen naar diegene doe ik graag voor je. Jij geeft het adres door + de tekst wat ik op het kaartje kan zetten en het gaat op de post. Ik geef jou mijn rekeningnummer door of stuur je een tikkie.

Sieraad of Sjaal + een mooi lief kaartje samen € 29,95


Klik naast de pijltjes naast de foto's om voor of achteruit te bladeren.
Op je mobiel kun je de foto's swipen (veeg met je vinger over de foto)

20 maart 2020

19 maart 2020

Nieuwe voorjaarsmode nu in de winkel
De Elsewhere weekend was een groot succes.
© Twinset-Fashion
Ontwerp: Digiservice-Middelstum
© Twinset-Fashion
Volg ons @
Terug naar de inhoud