Nieuws - Twinset-Fashion

Menu
Menu
Ga naar de inhoud
30-07-2022

In de etalage leuke sets nu met aantrekkelijke kortingen. Zit er iets leuks voor je bij wacht niet te lang want er zijn nog slechts enkele maten.
29-07-2022

Nog op zoek naar een leuke capri of 7/8 broek??? We hebben nog keuze in de maten 34 t/m 46. Per stuk €15,- / 2 stuks €25,-
Deze mooie Elsewhere-set hebben we nog in XL & XXL. Heb je nog een leuk feestje in het vooruitzicht? Dan is dit toch top!! Of gewoon leuk voor jezelf omdat het zo'n mooie set is. En nu 3-delig €99,95


De OUTLET-verkoop van zaterdag 9 juli in Op 't Houkje werd heel goed bezocht. Lukte het je niet om te komen?? We hebben vanaf woensdag ook nog heel veel OUTLET in de winkel. Met daarnaast heel veel leuke zomerse aanbiedingen !!!
Zomerse dag bij Drogisterij Marja en Twinset Fashion zeer geslaagd.

9 Juli;  een zonnige dag, ballonnen, Italiaans schepijs voor iedereen, schminken voor de kinderen, rad van fortuin & veel zomerse aanbiedingen bij Drogisterij Marja & Twinset Fashion.Om tien uur zaten de eerste kinderen al klaar om geschminkt te worden. Agnes Verkerk (www.schminkeniseenfeest.nl) toverde bij heel veel kinderen de mooiste creaties. Vanaf elf uur werd er gretig gebruik gemaakt van de gratis italiaanse ijsjes.Verder was er ieder uur een  trekking via het rad van fortuin. Er werden in totaal over de gehele dag 25 goed gevulde zomerse tassen verloot. Niet iedere winnaar kon (helaas) aanwezig zijn. Bij Drogisterij Marja hangt een lijst met de winnende nummers. De tassen kunnen ook daar opgehaald worden.Beide onderneemsters (Marja en Renate) kunnen terugkijken op een zeer geslaagde zomerse dag. Ook de komende weken kun je zeker bij beide winkels nog terecht voor leuke zomerse aanbiedingen.Wij wensen iedereen een fijne zomer !!


20-05-2022

ELSEWHERE, Deze items zijn reversible (2 kanten draagbaar), hoe te gek is dit?Modeshow (3 mei) TWINSET FASHION was weer een groot succes. Voor de 65 gasten hebben de modellen van Twinset Fashion weer een mooie show neergezet. In samenwerking met Stoffel Winters Winsum (schoenen en tassen) was het plaatje compleet. Geniet van de mooie nieuwe zomercollecties.
Moederdagtip
Speciale aanbieding € 19,95
9 april 2022

Veel mooie nieuwe items binnen en natuurlijk ook al een beetje in Paas-sfeer.
1 april 2022

Nieuw binnen van Tramontana (maten 36 t/m 46)Ten Cate secrets, nu verkrijbaar in de bruintinten (maten S t/m XL)


13 maart dagje op inkoop jaarbeurs Utrecht. Mooie tassen, sieraden en sjaals ingekocht.11-03-2022

Nieuwe collectie Red Button binnen.
Jeans / prints & leuke tops-blouses.
28-02-2022

NIEUWE COLLECTIES BINNEN. ELSEWHERE / NÜ DENMARK (STAFF). De collecties zien er weer supermooi uit. Mooie wandjes gemaakt met de nieuwe collecties aangevuld met bijpassende laarsjes/schoenen van Stoffel Winters uit Winsum. Kom je morgen of zaterdag gezellig langs  . Voor iedere klant een leuk presentje.22-02-2022De nieuwe collectie MeandCo binnen. En die is super LEUK.


Modeshow Twinset Fashion (25 okt.) was weer een groot succes. De modellen van Twinset showden deze avond voor 60 gasten de 2e herfstcollectie. In samenwerking met Stoffel Winters (Winsum) schoenen/laarzen was het plaatje compleet. De mooie locatie van deze show was wederom in Op t'Houkje Middelstum.Foto's van de modeshow zijn te zien onder de knop Modeshows.
© Twinset-Fashion
Volg ons @
© Twinset-Fashion
Volg ons @
Terug naar de inhoud