Nieuws - Twinset-Fashion

Menu
Menu
Ga naar de inhoud
19-03-2021

Nog even Nü Danmark!! Wat een topmerk Favorietje.
16-03-2021

Vandaag weer leuk  uitgepakt met een nieuwe collectie van (Me)&Co. Nieuwsgierig? We hebben de komende dagen nog wat plekjes vrij voor shop-afspraken of plan een half uurtje zodat je eerst op je gemak de collectie kan bekijken.  0595-552794.
11-03-2021

Yoepie de eerste nieuwe collectie ZILCH is binnen Bamboe / katoen / linnen materialen. Mixen en matchen met deze kleurige mooie collectie. Bel gerust voor een afspraak. Je mag natuurijk ook een half uurtje plannen om gezellig even een rondje winkel te doen.0595-552794 of stuur een email info@twinset-fashion.nl


13-02-2021

Het merk &Co. Wat kun je deze collectie mooi mixen en matchen ... Broek/rok/jurkje is travelkwaliteit. Prijzen tussen de € 59,95 en € 79,95. Maten S t/m XXL.
Deze is ook leuk!!! Mooie trui van het merk Nü. Mooi met de opening op de schouder. (Misschien voor nu toch even een shirtje eronder) Ook de mooie gestreepte broek is van Nü plus hierop een supermooi coll truitje. Staat je mooi Gea.

Vanmiddag met ons model en vriendin Gea mooie foto's gemaakt. Hier draagt ze de mooie lange printjurk/blouse van Lizzy en Coco. Ook hebben we in dezelfde print een kortere jurk (die aan 2 kanten te dragen is). Het mooie terrakleurig jasje is te dragen op beide jurken. Verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.6-2-2021

Nieuw binnen, leuke, gekke, kleurige tassen. Leuk om cadeau te geven of lekker voor jezelf. De tassen zijn genummerd, van iedere tas hebben we er maar ééntje, dus vind je hem leuk wacht niet te lang!!
© Twinset-Fashion
Volg ons @
© Twinset-Fashion
Volg ons @
Terug naar de inhoud