Nieuws - Twinset-Fashion

Menu
Menu
Ga naar de inhoud
Herfstfair 26 november in Middelstum

Een aantal onderneemsters uit Middelstum organiseren die dag een herfstfair "met een knipoog naar de december (feest-)maand. En ....Twinset Fashion schuift ook aan en presenteert deze dag tijdens modeflitsen leuke items van de voor jullie welbekende merken: Elsewhere  Zilch Rimini. En daarnaast leuke poncho's, mutsen, shawls enz. Ik verkoop die dag de collectie die we hebben hangen en eventueel kunnen nabestellen. Gezellig een dagje naar Middelstum voor misschien je inkopen voor de Sint of Kerst. En daarbij een mooi outfit
18-09-2022


14-09-2022

Wat was het een groot succes en een gezellige dag afgelopen zaterdag in Op 't Houkje (Hoeksteenkerk). Veel dames hebben hun kledingkast kunnen aanvullen met de te gekke korting van 6 kledingstukken voor € 50,-  !!! Ook de 2e hands boekenmarkt werd deze dag druk bezocht. Ook nu in de winkel nog een wandje gemaakt met de korting per stuk € 10,- & 6 stuks voor € 50,-.


03-09-2022

De komende weken hebben wij volop opruiming

Naast nog enkele stuks zomercollectie hebben we nu ook heel veel stuks van de herfst/wintercollectie van het
seizoen 2021/2022 in de winkel hangen.

Alles op maat; fijn en overzichtelijk en heel voordelig shoppen !!!

Verder veel accessoires en decoratiematerialen wat we ook extra hebben afgeprijsd !!!

13-08-2022

Nieuwe sets in de etalage. Ook deze gaan natuurlijk mee in de SALE: 50% of 3=1. Vanaf woensdag is de winkel weer open vanaf 9.30 uur. Dan ook alle kleding op maat, dus fijn en overzichtelijk shoppen in de sale.


13-08-2022

Volop SALE van de gehele zomercollectie bij Twinset Fashion. Nu 50% korting of 3=1 ( je ontvangt dan de 2 goedkoopste gratis). We hebben nog heel veel leukjes hangen (helaas niet alle maten meer) van o.a. Elsewhere / Rimini / Nü Denmark / Tramontana / Zilch. Zit er iets voor je bij?


30-07-2022

In de etalage leuke sets nu met aantrekkelijke kortingen. Zit er iets leuks voor je bij wacht niet te lang want er zijn nog slechts enkele maten.
29-07-2022

Nog op zoek naar een leuke capri of 7/8 broek??? We hebben nog keuze in de maten 34 t/m 46. Per stuk €15,- / 2 stuks €25,-
Deze mooie Elsewhere-set hebben we nog in XL & XXL. Heb je nog een leuk feestje in het vooruitzicht? Dan is dit toch top!! Of gewoon leuk voor jezelf omdat het zo'n mooie set is. En nu 3-delig €99,95


De OUTLET-verkoop van zaterdag 9 juli in Op 't Houkje werd heel goed bezocht. Lukte het je niet om te komen?? We hebben vanaf woensdag ook nog heel veel OUTLET in de winkel. Met daarnaast heel veel leuke zomerse aanbiedingen !!!
Zomerse dag bij Drogisterij Marja en Twinset Fashion zeer geslaagd.

9 Juli;  een zonnige dag, ballonnen, Italiaans schepijs voor iedereen, schminken voor de kinderen, rad van fortuin & veel zomerse aanbiedingen bij Drogisterij Marja & Twinset Fashion.Om tien uur zaten de eerste kinderen al klaar om geschminkt te worden. Agnes Verkerk (www.schminkeniseenfeest.nl) toverde bij heel veel kinderen de mooiste creaties. Vanaf elf uur werd er gretig gebruik gemaakt van de gratis italiaanse ijsjes.Verder was er ieder uur een  trekking via het rad van fortuin. Er werden in totaal over de gehele dag 25 goed gevulde zomerse tassen verloot. Niet iedere winnaar kon (helaas) aanwezig zijn. Bij Drogisterij Marja hangt een lijst met de winnende nummers. De tassen kunnen ook daar opgehaald worden.Beide onderneemsters (Marja en Renate) kunnen terugkijken op een zeer geslaagde zomerse dag. Ook de komende weken kun je zeker bij beide winkels nog terecht voor leuke zomerse aanbiedingen.Wij wensen iedereen een fijne zomer !!


20-05-2022

ELSEWHERE, Deze items zijn reversible (2 kanten draagbaar), hoe te gek is dit?Modeshow (3 mei) TWINSET FASHION was weer een groot succes. Voor de 65 gasten hebben de modellen van Twinset Fashion weer een mooie show neergezet. In samenwerking met Stoffel Winters Winsum (schoenen en tassen) was het plaatje compleet. Geniet van de mooie nieuwe zomercollecties.
Moederdagtip
Speciale aanbieding € 19,95
9 april 2022

Veel mooie nieuwe items binnen en natuurlijk ook al een beetje in Paas-sfeer.
1 april 2022

Nieuw binnen van Tramontana (maten 36 t/m 46)Ten Cate secrets, nu verkrijbaar in de bruintinten (maten S t/m XL)


13 maart dagje op inkoop jaarbeurs Utrecht. Mooie tassen, sieraden en sjaals ingekocht.11-03-2022

Nieuwe collectie Red Button binnen.
Jeans / prints & leuke tops-blouses.
28-02-2022

NIEUWE COLLECTIES BINNEN. ELSEWHERE / NÜ DENMARK (STAFF). De collecties zien er weer supermooi uit. Mooie wandjes gemaakt met de nieuwe collecties aangevuld met bijpassende laarsjes/schoenen van Stoffel Winters uit Winsum. Kom je morgen of zaterdag gezellig langs  . Voor iedere klant een leuk presentje.22-02-2022De nieuwe collectie MeandCo binnen. En die is super LEUK.


Modeshow Twinset Fashion (25 okt.) was weer een groot succes. De modellen van Twinset showden deze avond voor 60 gasten de 2e herfstcollectie. In samenwerking met Stoffel Winters (Winsum) schoenen/laarzen was het plaatje compleet. De mooie locatie van deze show was wederom in Op t'Houkje Middelstum.Foto's van de modeshow zijn te zien onder de knop Modeshows.
© Twinset-Fashion
Volg ons @
© Twinset-Fashion
Volg ons @
Terug naar de inhoud